Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  το 2022 μια γιορτή η αγαπημένη των μικρών πλησιάζει. Φυσικά και μιλάμε για τις απόκριες. Μια γιορτή για χαρά,  μεταμφίεση, τρελό ξεφάντωμα, παιδικά και όχι μόνο πάρτι και ξεγνοιασιά ιδικά για τα παιδιά. Τα τελευταία χρόνια όμως λόγο τις πολύ δύσκολης κατάστασης  όλα τα παραπάνω έχουν πάει πολύ πίσω. Τα πάρτι λιγόστεψαν, το τρελό κέφι στην Πάτρα και στα άλλα μέρη της Ελλάδος έχει περιοριστεί  έως  εξαφανιστεί . Η πανδημία και ο covid 19 έχει πάει τα πράγματα αρκετά πίσω.
Όμως φέτος είναι μια νέα χρονιά θέλουμε όλοι να πιστεύουμε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα εξελιχτούν προς το καλύτερο και επιτέλους θα βρούμε τον παλιό καλό μας εαυτό. Θέλει όμως ακόμα πολύ προσοχή και προφύλαξη.
Το e-seasons.gr όπως κάθε χρόνο βρίσκει και διαλέγει για εσάς όλα εκείνα τα αποκριάτικα είδη που θα κάνουν εσάς και τους μικρούς μας φίλους να ζήσουν την παλιές καλές μέρες της τρελής διασκέδασης.
Φέτος  το Τριώδιο ανοίγει στις 13 Φεβρουαρίου. Η καθαρά Δευτέρα είναι 7 Μαρτίου.
Δείτε και διαλέξτε αποκριάτικα που θα σας αλλάξουν την διάθεση, θα μεταμορφώσουν τα μωρά σε απίθανα ζωάκια τα αγόρια και τα κορίτσια σε υπέρ ήρωες  και βασίλισσες, και τους μεγάλους σε πολλές αστείες ιστορίες.
Καλή αποκριά με προσοχή και προφύλαξη.